Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014





ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ 


Είναι ολοφάνερο πια, ακόμη  και στον πλέον ανίδεο, ότι ένας από τους κυριότερους στόχους της ΤΡΟΙΚΑ, που είναι η Δημόσια και η Ιδιωτική Ακίνητη Περιουσία, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσής του.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη συνεδρίαση της 29ης Ιουλίου 2014 και μετά από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ανακήρυξε ομόφωνα ως Πλειοδότες του διαγωνισμού για τα δύο ακίνητα στην περιοχή Αφάντου, την εταιρία M.A.Angeliades Inc. με προσφορά ύψους €26.900.000 για το ακίνητο Golf – Βόρειο Αφάντου και την εταιρία T.N. AEGEAN SUN INVESTMENTS LIMITED μετά την αποσφράγιση της βελτιωμένης προσφοράς της ύψους €15.200.000 για το ακίνητο «Φωνή της Αμερικής» – Νότιο Αφάντου (σύνολο €42.100.000).
Το ΤΑΙΠΕΔ που την ίδια ημέρα μας υπενθυμίζει, ότι σε λίγο καιρό την ίδια τύχη επιφυλάσσει και στα περιφερειακά αεροδρόμια και λιμάνια  ενεργώντας ΠΙΣΤΑ και κατ’ εντολήν της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, με την ελάχιστη ηθική και κοινοβουλευτική νομιμοποίηση, οφείλει να μας εξηγήσει, τον ορισμό της εξίσωσης  ξεπούλημα ίσον “αξιοποίηση”.
Την ίδια ώρα και πριν ακόμη κοπάσουν οι «πανηγυρισμοί», ένα νέο και ισχυρότερο χτύπημα, με το χαρακτήρα της προσωρινής αναστολής μετά την κατακραυγή, έρχεται με τον «περίφημο» ΕΝ.Φ.Ι.Α. και στα πλαίσια της εφαρμογής του Ν. 4223/13, να επιβεβαιώσει τα μελλούμενα.
Οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου πρέπει να γνωρίζουν, ότι ο κύκλος μιας σειράς εγκληματικών ενεργειών όσον αφορά στην τύχη της Δημόσιας Ακίνητης Περιουσίας στην περιοχή μας μόλις ξεκίνησε…Ακολουθεί το ξεπούλημα μιας σειράς ακινήτων-φιλέτων στις περιοχές Βουνό, Προφήτη Ηλία(Villa Di Vecchi), Σαλάκου, Φερακλού, Απόλλωνα, Καλλιθέας, Κουρκουτελάρι, Αγίας Ελεούσας(Πρώην Σανατόριο) και Ιξιάς Ρόδου, Λιπαρής και Μαστιχαρίου Κω, Αγίου Προκοπίου και Λίμνης Αλυκών Νάξου, Παραλίας «Γαλησσά» Σύρου, Αθίνι Άνδρου και Ξενοδοχείου «Λητώ» στη Μύκονο.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή τιμά, σέβεται και ενθαρρύνει την ΥΓΙΗ επιχειρηματικότητα στην Πατρίδα μας και την στηρίζει ΑΠΟΛΥΤΑ, όταν αυτή βασίζεται σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ χέρια και κινείται στα πλαίσια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Τιμά και σέβεται τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, που για χρόνια ολόκληρα χύθηκε με ένα και μόνο ιερό σκοπό, τη δημιουργία μιας στέγης ανάπαυσης και ζωής παράλληλα όμως ορθώνει ΕΜΠΟΔΙΑ στο γενικό ξεπούλημα της Δημόσιας και στην αρπαγή της Ιδιωτικής Ακίνητης Περιουσίας, που ανήκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Ελληνικό Λαό και έχουν αποκτηθεί με ΑΙΜΑ και ΘΥΣΙΕΣ!!!
Είναι τα ΕΜΠΟΔΙΑ αυτά που αποτελούν τροχοπέδη στα γενικότερα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και των εγχώριων εκφραστών της και που οδήγησαν τον Αρχηγό και Πλήθος Στελεχών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στη φυλακή.