Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ



Είναι πράγματι ειρωνικό ορισμένες παρατάξεις που έχουν τελέσει τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία να  μονοπωλούν την δημοκρατικότητα και τον προοδευτισμό εδώ και πολλές δεκαετίες στον τόπο.
Οι σφαγείς των λαών και  προδότες του έθνους, οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου δεν δικαιούνται να μας παραδίδουν μαθήματα πατριωτισμού, δημοκρατικότητας και νομιμοφροσύνης, έχοντας μάλιστα απαξιωθεί στις συνειδήσεις της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Η λίστα των εγκλημάτων των σταλινοτσολιάδων είναι ατελείωτη, προκαλεί ανατριχίλα και θα χρειάζονταν όχι ώρες, αλλά ημέρες για να τα απαριθμήσει κάποιος αναλυτικά. 
Εμείς λοιπόν, ζητούμε την εξαίρεση της παράταξης του ΚΚΕ από την συμμετοχή στις νόμιμες διαδικασίες, από τις διευκολύνσεις και τα προνόμια που εξασφαλίζει η ιδιότητα του αιρετού στην περιφέρειά μας, αυτής της εγκληματικής οργάνωσης των δοσιλόγων και καταδικασμένων για εσχάτη προδοσία συμμοριτών, αυτών των αμετανόητων ορφανών του Τσαουσέσκου και του Στάλιν, για τους παρακάτω λόγους:
  1. Διότι δεν έχουν αναγνωρίσει το Σύνταγμα της χώρας και κατ’ επέκταση το πολίτευμα της συνταγματικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, επιδιώκοντας την ανατροπή του και την αντικατάστασή του από τη δικτατορία του προλεταριάτου, σκοπός που δηλώνεται ευθέως στα ιδεολογικά και καταστατικά τους κείμενα.
  2. Διότι η παρουσία τους στο περιφερειακό συμβούλιο είναι παράνομη, καθώς δεν έχουν δώσει τον τύπο του όρκου που προβλέπεται από τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις. Αντ’ αυτού εκφώνησαν ένα άσχετο ιδεολογικό και κομματικό μανιφέστο.
Στα περι ΝΑΖΙ απαντήσαμε

Ήταν προδότες, συνεργάτες και σύμμαχοι των κατακτητών Ναζί κατά το πρώτο μισό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δυνάμει του συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότωφ της 23 Αύγουστου 1939, βάσει του οποίου το ανθελληνικό ΚΚΕ ευθυγραμμίσθηκε με τη γερμανο-σοβιετική συμμαχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου