Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ένταση στο περιφερειακό συμβούλιο



Ένταση σημειώθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 10/10 στη Σύρο.

Η Άννα Μαυρουδή σύμβουλος της Νησιωτικής Ανατροπής(ΣΥΡΙΖΑ) είχε πάρει τον λόγο για τα θέματα 11,12,13 όσο αφορά (θέμα 11)την σύσταση επιτροπής του άρθρου 164 και εκλογή μελών και (θέμα 12, 13)ορισμός μελών διαχείρισης κοινωνικών παντοπωλείων Ρόδου-Σύρου.

Είπε χαρακτηριστικά :«εμείς δεν δεχόμαστε στις επιτροπές την Χρυσή Αυγή δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν σε επιτροπές μέλη εγκληματικής οργάνωσης».
Ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ

Άμεση ήταν η απάντηση από τον  συναγωνιστή ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΥΡΟ από τις Κυκλάδες:«Θα πρέπει κάποιοι εδώ μέσα είτε τους αρέσει είτε όχι να καταλάβουν ότι δυο άνθρωποι σε αυτό το περιφερειακό συμβούλιο έχουν εκλεχτεί «δημοκρατικότατα» από τον κόσμο του Νοτίου Αιγαίου. Σταματήστε επιτέλους αυτή την καραμέλα γιατί γίνεστε γραφικοί.
Από την στιγμή που δεν μας γνωρίζετε προσωπικά δεν δεχόμαστε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Και επιτέλους έλεος δεν εκλεχτήκαμε στο περιφερειακό συμβούλιο για να ακούμε τέτοια καραγκιοζιλίκια»

Μετά ξανά πήρε τον λόγο η Μαυρουδη και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας πως «δεν είναι επί προσωπικού αυτό που είπε αλλά η άποψη του κόμματος»

Και της  απαντά:
«Εμείς εδώ μέσα τι αντιπροσωπεύουμε; Από την στιγμή που είμαστε Χρυσή Αυγή οι βολές ήταν ξεκάθαρες για εμάς αλλά ευτυχώς ο λαός σας έχει πάρει χαμπάρι και τι παιχνίδι παίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου