Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Κω και Κάλυμνο Η.Κασιδιάρης- Η.Παναγιώταρος– N.Μίχος για το μεταναστευτικό.

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Νίκο Μίχο και Ηλία Κασιδιάρη, πραγματοποίησαν Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 ολιγόωρη επίσκεψη στην Κω και τη Κάλυμνο, προκειμένου να ενημερωθούν για το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νησιά λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος.
Οι 3 βουλευτές τους οποίους συνόδευε ο Περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Σάββας Σπυρίδης επισκέφθηκαν το Δημαρχείο όπου συνάντησαν την Αντιδήμαρχο Κω, Ε. Παπαχρήστου, το Επαρχείο όπου συναντήθηκαν με τον Έπαρχο κ. Χαλκιδιό Γ.,το Λιμενικό και την Αστυνομική Διεύθυνση. Κάλυμνο στις 15.20 και στην προβλήτα τους υποδέχτηκαν αρκετοί φίλοι και οπαδοί της Χρυσής Αυγής οι οποίοι τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.
 Μετέβησαν πεζή στο Λιμεναρχείο Καλύμνου όπου συναντήθηκαν με τον Υπολιμενάρχη Καλύμνου από τον οποίο ενημερώθηκαν για το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κάλυμνος.
Ακολούθως μετέβησαν στο ΑΤ Καλύμνου όπου συναντήθηκαν με τον Υποδιοικητή και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα στα πλαίσια της ταυτοποίησης εκατοντάδων παράτυπων μεταναστών, που καθημερινά εισρέουν στο νησί. Στις 17.00 αναχώρησαν και πάλι για Μαστιχάρι προκειμένου στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Να σημειώσουμε ότι οι τρεις βουλευτές κατά την έξοδο τους από το Λιμεναρχείο και μπροστά στο μνημείο των πεσόντων των Ιμίων, έκαναν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό 



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου